«Krokenstallen» eies og drives av Tromsdalen Rideklubb, som leier ut stallplasser for medlemmer av klubben. Den daglige driften er dugnadsbasert, der hver enkelt leietaker er ansvarlig for sin hest samt felles arbeidsoppgaver som foringsrutiner, rydding/vasking, vedlikehold av bygg og gjerder, stallkatten, m.m.

Regelverk, foringsrutiner, tildeling av gjerder og overoppsyn av driften er rideklubbens styre ansvarlig for.

Kriterier for søknad om stallplass:
Primært ønskes søkere over 18 år, men hesteholder under 18 år kan søke sammen med en foresatt. Den foresatte er da som leietaker ansvarlig for hesteholdet. Søkere må oppgi minimum to referanser – helst flere – tilknyttet hestemiljøet, for eksempel stalleier der man har hatt hest oppstallet, ridelærere, eier til hest man har hatt på for, eller lignende.

Miljøet vårt er vi stolte av, vi ønsker søkere som kan være et tilskudd til klubben, både sosialt og hestefaglig.

Vil du søke om stallplass?
Send søknad til post@tromsdalenrideklubb.no

Denne skal inneholde navn, adresse, telefonnummer, alder, info om hesten du har, hva du kan bidra med som leietaker og medlem, og navn og nummer til dine referanser.

Søkere som blir vurdert vil bli kontaktet. Vi opererer ikke med ventelister, men tidligere innkomne søknader kan tas med i vurderingen når det oppstår nye ledige plasser – derfor ønsker vi at søkere som ikke lenger har behov for plass sender oss en mail om det.

Facebooktwittergoogle_plusmail