Stall_350pxVi er en liten rideklubb, som holder til ved Kroken Hestesenter, lokalt kalt Krokenstallen. Vi holder til i Tromsøysundveien 326, og vår nærmeste nabo er Tromsø Hundeklubb.

Vi er en dugnadsbasert stall, vi har ingen ansatte, og alt arbeidet med stallen har vi gjort selv.

Miljøet i Tromsdalen Rideklubb er vi svært stolte av!

Stallen vår:
Stallen har 15 bokser, vaskespilt, isolat, salrom, dekkenrom, klubbrom med kjøkken, fôrrom, høylager og toaletter. Et ekstra salrom er under planlegging. På klubbrommet har vi kjøleskap, komfyr, mikro, tv, dvd-spiller og undervisningstavle.

Uteområde:
Vi har sju gjerder som deles av alle hestene på stallen. Fordelingen av hester i gjerdene skjer primært etter hvordan hester som går best sammen. Vi har som mål at ingen hester skal stå alene ute.

Vi har en uteridebane som blir preparert så ofte det er mulig, og ridehus er under planlegging.

Facebooktwittergoogle_plusmail